Σύντομη περιγραφή

Προσδίδουν θερμότητα που έχει  θεραπευτική επίδραση σε όλους τους τύπους της αρθρίτιδας και αρθροπάθειας της άρθρωσης του αγκώνα.

  Πολιτική ασφαλείας

(επεξεργασία με το Πρόσθετο Διαβεβαίωση Πελατών)

  Πολιτική παράδοσης

(επεξεργασία με το Πρόσθετο Διαβεβαίωση Πελατών)

  Πολιτική επιστροφών

(επεξεργασία με το Πρόσθετο Διαβεβαίωση Πελατών)

ΑΥΤΟΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΑΓΚΩΝΙΔΕΣ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ

Σύντομη περιγραφή

Προσδίδουν θερμότητα που έχει  θεραπευτική επίδραση σε όλους τους τύπους της αρθρίτιδας και αρθροπάθειας της άρθρωσης του αγκώνα.

  Πολιτική ασφαλείας

(επεξεργασία με το Πρόσθετο Διαβεβαίωση Πελατών)

  Πολιτική παράδοσης

(επεξεργασία με το Πρόσθετο Διαβεβαίωση Πελατών)

  Πολιτική επιστροφών

(επεξεργασία με το Πρόσθετο Διαβεβαίωση Πελατών)

16,90 € - 50%
33,80 €
με Φ.Π.Α.

Εκπτώσεις όγκου

Ποσότητα Επιπλέον Έκπτωση Κέρδος
2 14,36 € Μέχρι και 38,87 €
3 13,52 € Μέχρι και 60,84 €
Ποσότητα
διαθέσιμο

 Αυτοθερμαινόμενες περιαγκωνίδες τουρμαλίνης

Για την ανακούφιση από τον πόνο σε αγκώνες!
Έχετε πόνο στις αρθρώσεις και τους αγκώνες;! Έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Επειδή η νέα μας πρόταση ο πόνος  στον αγκώνα θα είναι ιστορία! Σας προτείνουμε  2τεμ. περιαγκωνίδες τουρμαλίνης! Παρέχουν  θερμότητα που έχει μια θεραπευτική επίδραση σε όλους τους τύπους της αρθρίτιδας και αρθροπάθειας της άρθρωσης του αγκώνα.
Δημιουργήθηκε από την ιαπωνική τεχνολογία που χρησιμοποιεί κρυστάλλους τουρμαλίνης, μόνιμου μαγνήτη, μπαμπού κάρβουνο και το οργανικό γερμάνιο εμφυτεύονται στη δομή του στρώματος του ειδικό ύφασμα υψηλής τεχνολογίας πολυμερών ινών.
Τουρμαλίνης - εκπέμπει υπέρυθρη θερμότητα, τα αρνητικά ιόντα που παράγονται δίνη μαγνητικού πεδίου ενεργοποιεί τα κύτταρα, βιο-ισορροπία στο σώμα. Επιτεύχθηκε εξαιρετική θεραπευτική αποτελέσματα.
Μόνιμες μαγνήτες - μαγνητική θεραπεία πραγματοποιείται με αποδεδειγμένη δράση στην ανακούφιση του πόνου στα οστά και τις αρθρώσεις που προκαλούνται από αιχμές, αρθροπάθειας και της αρθρίτιδας.
Γερμάνιο - ένα στοιχείο γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
Μπαμπού σκόνη άνθρακα - εκπέμπει υπέρυθρη θερμότητα που διαπερνά τα αιμοφόρα αγγεία, διεγείρει τα σημεία βελονισμού και την πλήρη υποστήριξη του σώματος.


Οδηγίες:
Πριν φορέσετε τοις επιαγκωνίδες , κάθε απλικατέρ τουρμαλίνης, είναι απαραίτητο ελαφρώς να βραχούν με μία υγρή πετσέτα στην εσωτερική πλευρά και στη συνέχεια θα τοποθετούνται. Να καθοριστεί άμεσα στον αγκώνα. Μετά από 10-15 λεπτά, έχετε η αίσθηση της ζεστασιάς. Ανάλογα με την ατομική κατάσταση του οργανισμού μπορεί να ρυθμίζεται με τη διάρκεια της χρήσης τοις επιαγκωνίδες - 30 λεπτά έως 8 ώρες.
Εάν μετά την αρχική χρήση οι αισθήσεις την υπερβολική ζέστη, αυτό είναι φυσιολογικό και δεν προκαλεί καμία βλάβη στο δέρμα. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται οι επιαγκωνίδες να αφαιρεθούν για λίγο.
οι επιαγκωνίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς βρέξιμο με νερό - σε αυτή την περίπτωση για την απόκτηση την αίσθηση της θερμότητας θα απαιτείται μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μπορεί να φορεθεί έως και οκτώ ώρες την ημέρα και στη συνέχεια να τοις βάλετε για τη νύχτα (αν είναι ανεκτή). Αφού αφαιρέσετε τοις επιαγκωνίδες, παρατηρείται μικρή ερυθρότητα που εξαφανίζεται μετά από λίγες ώρες.


Αντενδείξεις:
Απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν : πυρετός, τάση προς αιμορραγία, μη φυσιολογική ευαισθησία στη θερμοκρασία του δέρματος, μερικές φορές με βλάβες του δέρματος υπό την παρουσία βηματοδότες. Σε οξεία βλάβη στο μαλακό ιστό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί νωρίτερα από 24-48 ώρες μετά τη λήψη του τραύματος. Οι έγκυες γυναίκες, θηλάζουσες μητέρες και τα παιδιά μπορούν να απέχουν από τη χρήση προϊόντων με τουρμαλίνες. Όταν ένα άτομο επιρρεπείς σε αλλεργικές αντιδράσεις, πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή.


Χαρακτηριστικά:
Σε περιοχές που τοποθετούνται τα προϊόντα τουρμαλίνης περνά βαθιά διέγερση των μεσημβρινών, μασάζ του δέρματος και επιδράσεις σε βιολογικώς ενεργά σημεία - παρόμοια με τις διαδικασίες βελονισμού και φυτικά μόξα που χρησιμοποιείται στην κινεζική ιατρική. Έτσι, η χρήση γίνεται μια ανώδυνη και ευρεία μέθοδος φυσικοθεραπείας.
Διατήρηση : μην πλένετε της απορρυπαντικό και συνηθισμένο σαπούνι, χλωρίνη και απορρυπαντικά. για χρήση του ειδικού σαπούνι τουρμαλίνη ή φυσικό σαπούνι. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούν για της τρεχούμενο νερό και ξεπλύνετε σε καθαρό νερό στους 40 ° - 45 ° C. Χρόνος πλύσης δεν θα πρέπει να είναι περισσότερο από 5 λεπτά. Μην μουλιάζετε στο νερό για περισσότερο από 5 λεπτά.


Για να επαναφέρετε τις θεραπευτικές ιδιότητες του τουρμαλίνης, με την τακτική χρήση μετά κάθε 7-10 ημέρες, θα πρέπει για περίπου 2-3 ώρες να απλόνουνται σε άμεσο ηλιακό φως, με τη εσωτερική επιφάνεια πρός του ήλιου. Σε κρύο καιρό και έλλειψη ηλιοφάνειας μπορεί να τοποθετηθεί κοντά σε πηγή θερμότητας (καλοριφέρ, τζάκι) και σε θερμοκρασίες έως 50 ° - 60 ° C.

002.008

Ειδικοί κωδικοί